De succesvolle aanpak uit mijn coachpraktijk nu voor jou als ouder beschikbaar:

"Het  5-Stappenplan om je 
boze & driftige kind te helpen"

Praktische online cursus voor ouders, gericht op het beter omgaan met boosheid en woede-uitbarstingen bij kinderen, van peuters tot pubers.

5 stappenplan boze kinderen helpen
Ben jij ook zo klaar met de boze buien van je kind
en wil je eindelijk rust in huis?

 • Wordt jouw kind snel boos, geïrriteerd of gefrustreerd of heeft het vaak woede-aanvallen?
 • Begrijp je niet waar die uitbarstingen vandaan komen en krijg je geen grip op de situatie?
 • Voel je je schuldig als jij zelf ook uit je slof schiet als je kind zich zo dwars gedraagt?
 • Heb je alles al geprobeerd, maar wil je kind maar niet luisteren en blijft het boos?
 • Ben je het beu om steeds maar weer die zeurende of straffende ouder te moeten zijn?

Lees dan alsjeblieft vooral verder, want goed omgaan met de boosheid van je kind - van peuter tot puber - is iets dat je als ouder echt kunt leren... en sneller en makkelijker dan je denkt.

Ik help je om het thuis weer rustig en gezellig te maken... zonder geschreeuw van boze kinderen

Als kinder- en pubercoach werk ik al ruim 15 jaar met boze kinderen en hun ouders. Boosheid, driftbuien en woede-uitbarstingen bij kinderen zijn een veelvuldig voorkomend probleem... echt: je staat hierin niet alleen.

Ik hielp al honderden gezinnen om hier op een gezonde, verstandige manier mee om te gaan. Door al die praktijkervaring durf ik me een expert te noemen op het gebied van boosheid en alles wat daarmee te maken heeft. 

Vaak kan ik kind en ouders al binnen één coachingssessie weer op het goede spoor zetten, en ervoor zorgen dat het thuis niet langer uit de hand loopt met boosheid en ruzies. 

Echter... in mijn praktijk kan ik maar een beperkt aantal gezinnen helpen, en op dit moment geldt er zelfs een cliëntenstop. Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring over boosheid bij kinderen te bundelen in een online cursus, speciaal voor ouders.

Het resultaat: een praktisch 5-stappenplan om zélf in korte tijd je boze en driftige kind te helpen.


"Alleen al na de vragen uit de eerste les, is er bij ons al zoveel veranderd. Ik heb nooit in de gaten gehad hoe boos ik zélf was..."
 


Waarmee help ik je in deze cursus?

Als je kind boos of zelfs woedend is, dan spelen - logischerwijs! - bij jou ook emoties. Ik geef je tips en kennis om op een rustige manier naar de emoties van je kind en die van jezelf te kijken, zodat je daar beter mee om kunt gaan.

 • Je leert wat boosheid eigenlijk is, waarvoor het dient en waarom het zo belangrijk is
 • Ik ga je anders leren kijken naar je boze kind en ook je boze zelf
 • Je ontdekt hoe je heel gemakkelijk je boze kind kunt helpen - ook al durf je dat nu misschien nog niet te geloven...
 • Je leert je kind op andere manieren omgaan met teleurstellingen en grenzen
 • check
  Je ontdekt waarom de tips van anderen en internet juist niet voor jou werken
 • check
  Ik leer je welke tips je wél voor jullie kunt laten werken en hoe ze ECHT werken

Ik beloof je: de driftbuien en de boze uitvallen van je kind zullen snel tot het verleden behoren en de heftigheid van de boosheid verdwijnt al op zeer korte termijn. 

Eindelijk rust in huis... en jij wordt de ouder die je wilt zijn voor je kind. Oók als het boos is.


"Mijn dochter is direct al minder boos.
Dank je wel voor je praktische tips en aanpak!"


Wat vind je in deze cursus?

In deze online cursus krijg je alle informatie en inzicht over de triggers die boosheid en woede-uitbarstingen veroorzaken, en hoe die ervoor zorgen dat het vaak opnieuw misgaat ondanks alle goede bedoelingen:

 • Wat gebeurt er in de hersenen van een kind bij boosheid?
 • Wat gebeurt er bij jou als je kind een woede-uitbarsting heeft?
 • Hoe verloopt een boze bui?
 • Wanneer en waarom is boosheid een gewoonte?
 • ... en vooral: hoe je de oplossing binnen handbereik hebt.


Daarnaast krijg je een overzicht van alle tips die hulpverleners en internet geven en vooral: waarom deze tips vaak niet werken. Tips die wél werken worden voor je op een rij gezet met uitleg hoe je ze in jullie specifieke situatie kunt toepassen. Ook krijg je achtergrondinformatie en ​vragen en inzichten over hoe je nog verder kunt kijken naar boosheid.

Het 5-stappenplan neemt je stap voor stap mee naar de oplossing voor boosheid, niet luisteren en dwars gedrag. Zo leer je hoe je daarop kunt reageren en hoe je de rust en harmonie in huis herstelt én behoudt.

25 praktische lessen vol artikelen en video's

Het 5-stappenplan, inclusief werkboek

Het "Boos-boekje" met handleiding voor je kind ter waarde van €9,95

De A4 poster "Eerste Hulp Bij Boosheid"
   


"Het maakte mij verdrietig om te ontdekken,
 dat mijn zoontje er ook niets aan kon doen
 dat het zo uit de hand liep."


Kost deze cursus je veel tijd of inspanning?

Nee, dit is geen training waar je heel hard voor moet werken of waar je heel veel tijd in moet stoppen!

Dus geen ingewikkelde "academische" studie, maar een overzichtelijke, digitale training met praktische informatie en tips, aangevuld met makkelijk leesbare artikelen en korte, behapbare video's.

Je kunt deze cursus - al direct na je aanmelding - eenvoudig volgen op je computer, laptop, of zelfs op je tablet of mobiele telefoon. En natuurlijk hou je toegang tot alle informatie, zodat je iets altijd kunt terugzoeken.

Ik heb deze cursus geschreven met de praktijk - die ik door mijn ervaring met honderden gezinnen zo goed ken - in mijn achterhoofd. 

Ik beloof je veel "Aha"-momenten én praktische handvatten waarmee je morgen al mee aan de slag kunt in je eigen gezin.

Al binnen enkele dagen zul je het verschil gaan merken...

5 stappenplan bij boosheid

Wat is je investering?

In een gezin heb je al genoeg kosten en daarom hou ik de online cursus "Het 5-Stappenplan om je boze & driftige kind te helpen" bewust betaalbaar.

De ​prijs van de cursus is slechts € 77.

Dat is maar ietsje meer dan een coachingsessie in mijn praktijk (die op dit moment een cliëntenstop heeft). Voor dat relatief kleine bedrag krijg je direct online toegang tot de complete online cursus en kun je de tips en handvatten morgen al toepassen.

Je hoeft niet dus te wachten tot ik mijn praktijk weer openstel voor nieuwe cliënten, en je hoeft niet op en neer naar Friesland. De eerste stap naar de oplossing van de boosheidsproblemen in jouw gezin zet je gewoon thuis, vanaf de bank... vandaag al als je wilt!


Wil jij vandaag nog beginnen om je boze kind én jezelf te helpen?

Klik dan op de button hieronder en zet daarmee de eerste stap naar rust in je huis en in je gezin. Gun het je kind en jezelf, want geloof me: boosheidsproblematiek is écht oplosbaar... en het is gemakkelijker dan je denkt.

Onderstaande button brengt je naar de betaalpagina waar je veilig en vertrouwd kunt betalen met iDEAL (of voor België: MisterCash). Daarna kun je meteen aan de slag met de online cursus. Let op: Klik NA je betaling op de GROENE knop "Centrum Tea Adema", zo ga je automatisch naar een registratiepagina. Vul daar de gevraagde gegevens in om direct toegang te krijgen tot de online cursus.


"Wat een verademing nu het rustiger is in huis 
en dat wij veel gemakkelijker onze dochter door de moeilijke situatie kunnen helpen. 
Wat scheelt dat veel stress!"


Wie ben ik?

Ik ben Tea Adema en als één van de allereerste kindercoaches in Nederland ben ik gespecialiseerd in boosheid, leren en gedrag bij kinderen.

Ik heb vele honderden kinderen en hun ouders gezien in mijn praktijk en dankzij hen allen heb ik prachtig materiaal kunnen ontwikkelen om hen te helpen met hun problemen op het gebied van emoties, leren en gedrag.

Mijn effectieve en gestructureerde werkwijze heb ik vertaald naar opleidingen waarin alle belangrijke theorieën op het gebied van psychologie en pedagogiek zijn verwerkt. Die opleidingen zijn zonder uitzondering gericht op de praktijk: deelnemers merken dan ook al na één of twee opleidingsdagen een verschil in hun werk en aanpak.

Sinds 2010 hebben al bijna 4000 leraren en professionele hulpverleners deelgenomen aan mijn opleidingen. Daarnaast bied ik met met speciale, laagdrempelige online cursussen ook ouders de praktische handvatten en informatie die ze zo goed kunnen gebruiken - maar die vaak moeilijk te vinden is.

Tea Adema

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te zien te krijgen.

Is het niet beter om met mijn kind bij je te komen?

Werkt de informatie uit deze cursus voor kinderen van elke leeftijd?

Hoe lang kan ik gebruik maken van deze cursus?

Wat als het nog niet lukt?

Waarom is deze cursus zo goedkoop in vergelijking met andere online opleidingen?


Wil jij vandaag nog beginnen om je boze kind én jezelf te helpen?

Klik dan op de button hieronder en zet daarmee de eerste stap naar rust in je huis en in je gezin. Gun het je kind en jezelf, want geloof me: boosheidsproblematiek is écht oplosbaar... en het is gemakkelijker dan je denkt.

Onderstaande button brengt je naar de betaalpagina waar je veilig en vertrouwd kunt betalen met iDEAL (of voor België: MisterCash). Daarna kun je meteen aan de slag met de online cursus. Let op: Klik NA je betaling op de GROENE knop "Centrum Tea Adema", zo ga je automatisch naar een registratiepagina. Vul daar de gevraagde gegevens in om direct toegang te krijgen tot de online cursus.